Fredagsdukningen: Glitter & Glamour

Dukningstips / Permalink / 2
Idag är det en stor dag hos oss. Vår lilla tjej fyller nämligen år och som hon har väntat. Vi kommer strax att uppvakta henne med paket och skönsång och ikväll är det dags för "vuxenkalas". Nästa vecka ska hon fira med kompisar och hon ska ha kalaset med en av sina bästa vänner. I veckan som gick träffades tjejerna hemma hos oss (med oss mammor) och gjorde inbjudningar till kalaset som har tema "Glitter & Glamour" enligt tjejernas önskemål.



Har hittat en massa "glammiga" prylar som kommer att förgylla barnkalaset. Den stora guldiga tallriken kommer från Lagerhaus och allt annat är från webshopen Partytajm. En ny bekantskap för mig som visade sig ha allt från ballonger till bestick för ett komplett tema-kalas! Det blev alltså ingen "dukning" idag utan lite mer inspiration men jag lovar bjuda på bilder när vi haft tjejernas kalas!
#1 - - Tina Dalemo:

Tack för tipset om Partytajm. Ska själv ha kalas för en 6-åring i augusti. Men kille - så det blir nog mer star wars än glitter och glamour :) Ser fram emot att se din dukning.

#2 - - Tess [Style & Lounge]:

Vilka fina inbjudningar med fjärilar på =)

Till top