Badrummet tar form...

Badrum / Permalink / 5
Vår badrumsrenovering går fram i rivfart, för en vecka sedan såg det ut så här (klicka). Det är så kul att komma hem varje dag och se vad som hänt sen sist. Nu är rören på plats, omdragning är klar och den nya "planlösningen" är på plats. Idag har dessutom både golv och väggar kommit på plats. Elen är framdragen och man inser att vi kommer att få många kontakter... *ler*. Det blir flera beslyningskällor som ska regleras, spottar i taket, spottar på väggen, elvärme i golvet och fläkten i taket. Ja, det kommer nog att behövas ett extra elaggregat när vi "startar upp" vårt badrum på morgonen... Hi hi!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Karin:

Vad underbart att det går så fort framåt. Hoppas att alla bitar faller på plats utan problem. Belysningen kommer bli så cool! Kram

#2 - - Anna Sand / Sand´s Drömmar:

Suck vad jag är avundsjuk... Nackdelen med att vara gift med en byggare är ju att han alltid ska göra allt själv, och då ska det göras kvällstid - om han orkar. Mao - inget blir gjort.

#3 - - Catrin:

Så spännande med renovering av badrum. Ser verkligen fram emot att få följa längs vägen och få en titt på resultatet senare. :)

Kram Catrin.

#4 - - MissStorm:

Så roligt för er med badrumsrust! Och roligt för oss att få följa den!

#5 - - Katja:

hehe! vad spännande =)

Till top