En färgglad doppresent...

Roliga barnrum / Permalink / 9
Som jag berättade igår så var vi på dop och med oss hade vi självklart ett litet dopminne. En av mina favoriter när det gäller grafiska tryck är otroligt kreativa Petra som driver webshopen Petrified in Pink. Jag beställade en av hennes underbara ABC-tryck i glada färger och ramade in. På baksidan skrev jag en liten dophälsning...


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

MISSA INTE TÄVLINGEN OM BINDEFELDS BOK HÄR HOS MIG! KLICKA HÄR!!


#1 - - Alisa ஜ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg!:

Hej hej!



Din blogg har blivit nominerad som FAVORIT HEM & INREDNINGSBLOGG i Alisas Blogg Awards. Nu är det dags för läsarna att rösta på just sin favorit och den vinnande bloggen får en vecka i rampljuset i min blogg. Så nu är det dags att få röster.



Om du vill kan du lägga in följande länk+bild i din blogg så att dina läsare kan rösta på dig:<a href=http://alisagonzalez.se/2009/october/alisas-blogg-awards-rosta-pa-din-favorit-hem.html target="_blank"> <img src=http://alisagonzalez.se/images/2009/rsta-pmig_56582292.jpg alt="" border="0" /></a>



Massa lycka till!:) Vill du läsa mer? Kom in i bloggen och kika!:)

Tack på förhand

Alisa

#2 - - Iris:

Den är verkligen jättefin den bilden.



kram /iris

#3 - - Jenny:

Jätte söt ju! Jag ska kolla in hennes hemsida, jag har tidigare beställt från Isa Form som också har mkt snygga illustrationer. Ha en skön söndag =)

#4 - - Emma:

Jag älskar den illustrationen jag med, helt underbar.

#5 - - stefanie:

Så fina ryska dockor! Var är de köpta?

#6 - - Åse:

Vilken fin och annorlunda doppresent, bra idé!

#7 - - Ida:

Jag älskar bokstäver och håller med om att den planschen är fin! apropå bokstäver har jag min första tävling/utlottning av just bokstäver ;)

Kram Ida

#8 - - Ida:

Snygg blogg!

#9 - - Barnrum:

Verkligen efterrätt av riktningen mera Jag står ut hennes hemsida, har jag tidigare i rad från Isa Omfattar som också har MKT sköna illustrationer.

Till top